BEAT THE NEXTGEN LIONS. BECOME KING OF THE COURT!

King of the Court is terug! Peugeot is Official Partner van het 47e ABN AMRO World Tennis Tournament, het grootste indoor tennistoernooi van Nederland.

Beat The NextGen Lions

Ook dit jaar is de King of The Court-activatie één van de blikvangers tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament. Van 8 tot en met 16 februari maken tennisliefhebbers kennis met het NextGen Lions programma, waarbij dit jaar het thema ‘Beat the NextGen Lions. Become King of The Court’ centraal staat. Bezoekers worden door middel van de interactieve game uitgedaagd de scores van de NextGen Lions te verslaan.

Gedurende één minuut moet de deelnemer op drie onderdelen (accuracy, tempo & consistency) proberen het niveau van zijn/haar favoriete Lion bij te houden. Dit zijn onderdelen die voor tennistalent dé basis vormen voor toekomstig succes. Als deelnemers de score van Kiki, Tallon, Robin, Tim, Botic of Ryan verbeteren zijn ze ‘King of The Court’.

Win kaarten voor Roland Garros

Nieuw is dat iedere deelnemer na afloop een professionele actiefoto ontvangt met de behaalde score. Deze actiefoto is niet alleen een leuk aandenken, deelnemers maken hiermee ook kans op VIP-tickets voor Roland Garros.

Openingstijden

King Of The Court is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 23.00 uur. Zaterdag van 11.00 – 23.00 uur en zondag van 11.00 - 18.00 uur.

Lees ook