Peugeot Nederland ontwikkelt ‘NextGen Lions’ programma

Als ambassadeur van de nieuwe Nederlandse tennisgeneratie heeft Peugeot Nederland een uniek talentenprogramma ontwikkeld: 'NextGen Lions'.

Peugeot en tennis zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het kader van de internationale #NEXTisHere tennissponsoring ondersteunt Peugeot Nederland vier aanstormende Nederlandse tennistalenten. Met Tallon Griekspoor (20), Botic van de Zandschulp (22), Tim van Rijthoven (21) en Ryan Nijboer (18) is het portfolio van talentvolle tennissers inmiddels sterk bezet.


NextGen Lions

NextGen Lions is een volledig nieuw programma, waarmee Peugeot Nederland aanstormend tennistalent in Nederland de juiste handvaten biedt om de top te bereiken. Niet alleen in de vorm van financiële ondersteuning maar ook op mentaal vlak. Juist daar is voor jonge tennissers veel winst te behalen.


Ellis Blasé, Manager PR & Sponsoring Peugeot Nederland: Peugeot is al jarenlang verbonden aan de tennissport en vindt het belangrijk om aanstormend tennistalent te begeleiden naar de top. Met dit onderscheidende, lokale talentenprogramma motiveren en stimuleren we hen om hun dromen na te jagen. We moedigen ze aan om mentaal sterk te worden en te spelen met het hart van een leeuw. Hiermee is de metafoor met de leeuw uit ons logo natuurlijk uiterst relevant. Ook onze leeuw staat immers voor trots en kracht. Be a Lion!

“Met dit onderscheidende, lokale talentenprogramma motiveren en stimuleren we hen om hun dromen na te jagen”
- Ellis Blasé, Manager PR & Sponsoring Peugeot Nederland

Dealers

Een belangrijke rol bij dit concept is weggelegd voor de Peugeot dealers. Hun betrokkenheid en kennis van de lokale markt is belangrijk voor de continuïteit van de NextGen Lions. Samen met het dealernetwerk zorgt Peugeot Nederland ervoor dat het programma ook op lokaal niveau doorgevoerd wordt. Een voorbeeld hiervan is de ‘NextGen Club Tour’, een ééndaags tennistoernooi dat wordt gehouden op de tennisclub van de NextGen Lions spelers, waardoor zij weer de volgende generatie tennissers inspireren. Ook rondom de diverse Futures en Challengers zal het NextGen Lions programma in de showroom zichtbaar zijn.

Lees ook