Volg de NextGen Lions in Nederland

Wil je een van de NextGen Lions volgen? Dat kan! De NextGen Lions komen in actie tijdens verschillende nationale en internationale tennistoernooien.

Futures & Challengers

In Nederland maken de NextGen Lions de komende weken hun opwachting tijdens de verschillende Futures & Challangers. Voor hen zijn deze toernooien de perfecte springplank op weg naar de top. Bij deze prestigieuze jeugdtoernooien spelen ook de lokale Peugeot dealers een belangrijke rol. Voor hen biedt de sponsoring van deze toernooien de gelegenheid om relaties en tennisliefhebbers dichter bij elkaar te brengen. Ben je benieuwd naar de toekomst van het Nederlandse tennis? Bezoek dan een van onderstaande Futures of Challengers en zie de NextGen Lions live aan het werk!

  • Future Oldenzaal 13 - 19 augustus Tennispark OLTC Ready, OldenzaalFuture
  • Rotterdam Open 20 - 26 augustus Tennispark Victoria, Rotterdam
  • Future Haren 27 aug. - 2 sept. Tennis- en Squashclub Haren, Haren

Eerder dit jaar werden al de toernooien in Alkmaar, Den Haag, Amstelveen en Scheveningen georganiseerd. Het toernooi in Haren is nieuw op de kalender. Nog niet eerder werd op Tennis- en Squashclub Haren een Future georganiseerd.


NextGen ClubTour

Het NextGen Lions programma wordt ook lokaal doorvertaald. Peugeot Nederland organiseert in dit kader de NextGen Club Tour. Een ééndaags tennistoernooi dat wordt gehouden op de tennisclub van de vier NextGen Lions , waardoor zij weer de nieuwe generatie tennisers inspireren. Houd deze site in de gaten voor meer informatie over de NextGen Club Tour.

Lees ook